Axel Verlooy koopt alle wedstrijdpaarden van Townhead Stud

Transfer
17 jun 2019
Door Horseman Kristof

Axel Verlooy van Euro Horse in Grobbendonk heeft alle wedstrijdpaarden van Townhead Stud gekocht!

Bob Young van Townhead Stud heeft aan Axel Verlooy al zijn wedstrijdpaarden verkocht. Het gaat hier om maar liefst tien paarden die met de Britse Emma Stoker actief waren. 

Enkel Scott Brash zijn voormalige GP-merrie Hello Annie en Townhead Tallulah V heeft Verlooy niet gekocht. Zij zullen worden ingezet in de fokkerij.

De paarden die wel naar Euro Horse komen zijn Balkana du Tillard (8 jaar oud en dochter van Kannan), Carisma II (5 jaar oud en dochter van Contendro I), Chico II (5 jaar oud en zoon van Cador), Cool Cash (8 jaar oud en dochter van Cadensky, won begin dit jaar in Vilamoura nog een 1m50 rubriek), Happynes (7 jaar oud en dochter van Eldorado van de Zeshoek), Illonois (6 jaar oud en zoon van Zambesi), Milton (7 jaar oud en zoon van Emerald, uit dezelfde moeder als GC Atlanta Z en Jupiter VG), Q Seven (6 jaar oud en zoon van Quaid), Skylandria Z (5 jaar oud en dochter van Super Trooper de Ness) en Townhead Balluh (10 jaar oud en dochter van Cartani en won in het voorjaar nog twee CSI3* rubrieken).