KNHS Erespeld voor twee zeer gewaardeerde CH Bergen op Zoom Bestuursleden

Varia
26 jun 2017
Door Horseman Kristof

Frans van Nispen en Mart Nuijten hebben zich heel wat jaren als vrijwilliger bezig gehouden met het tot stand brengen van Concours Hippique Bergen op Zoom. Zij hebben zich altijd ingezet om het concours te maken tot waar het nu vandaag de dag staat.

Mart Nuijten is in 1989 in het bestuur gekomen van Stichting West Brabantse Harddraverij en Concours Hippique. Mart was altijd verantwoordelijk voor het gehele concours terrein en dat alleen al is een inmense klus.

Frans Van Nispen is in 2002 in het bestuur gekomen en heeft zich in al deze jaren ingezet om nieuwe sponsors te werven en contacten te onderhouden met de reeds bestaande sponsoren. Ook was Frans verantwoordelijk voor het prijzenbeheer en prijsuitreikingen.

Nu is de tijd voor hen beiden aangebroken om het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie voor de verdere voortzetting van Concours Hippique Bergen op Zoom. Het was aan Teun van den Broek en David Speijer om uit naam van de KNHS hen na het dank woord de erespeld op te doen spelden.