Horseman is online

Varia
01 dec 2016
Door Horseman Kristof

Beste paardenliefhebber, welkom op de nieuwe hippische nieuwswebsite 'Horseman'.

Horseman is een nieuwswebsite die vanaf 1 december online is op de Belgische en Nederlandse markt.

De voorbije maanden werd er achter de schermen hard gewerkt aan dit nieuwsplatform. Niet alleen aan de website zelf, maar ook aan de huisstijl, het team, contacten met adverteerders en zoveel meer.

Wie is Horseman?

Het logo verwijst meteen al naar wie we zijn en wat we doen. De redactie van Horseman wordt geleid door Kristof De Pauw. Samen met redactie medewerker Arnout Coppieters zal hij het hippische nieuws brengen en delen met alle paardenliefhebbers.
 

Wat gaat Horseman brengen?

Horseman brengt in eerste instantie hippische nieuwsberichtgeving van de regionale tot de internationale ruiter. Horseman zal je wekelijks op deze wedstrijden ter plaatse kunnen treffen. 
Naast deze berichtgeving maken we van 'woensdag reportage dag'. Reporter Arnout zal elke woensdag een interview brengen met een ruiter, fokker, eigenaar, organisator, ... die op dat moment een hot item is.

Op Horseman kunnen er ook jobaanbiedingen geplaatst worden. Er bestaat ook de mogelijkheid om paarden te koop aan te bieden. Deze opties zijn volledig gratis en kunnen door de bezoekers zelf worden ingegeven.

In de nabije toekomst zal Horseman haar eerste online veiling organiseren. In het voorjaar van 2017 komt er ook een online inschrijfsysteem dat zo goed als klaar is.

 

Horseman kan je vinden op ....

Horseman kan je op verschillende manieren en plaatsen terugvinden. Om te beginnen via de websites Horseman.be en Horseman.nl, maar ook op de sociale media kan je Horseman raadplegen via Facebook, instagram en snapchat. 

Vanaf dit weekend start ook onze grote promo campagne. Naast publicaties in verschillende hippische kranten en magazines, zullen de springruiters in België over enkele Horseman hindernissen kunnen springen.

Tijdens Jumping Mechelen pakt Horseman uit met een stand waar er verschillende acties zullen zijn. Meer daarover binnenkort.

Veel surfplezier bij Horseman.