Winst voor Joyce Coupille en Nikki Vandenbosch

Dressuur
15 mei 2018
Door Horseman Kristof

Op de SBB competitie voor jonge paarden van Eksaarde Doorslaar in Oost-Vlaanderen werd er ook gestreden binnen de discipline dressuur.
In de LRV-reeks voor zesjarige dressuurpaarden ging de zege naar Joyce Coupille (LRV Westkapelle) met Hazel Sollenburg (v. Charmingmood). 
Nele Blindeman (LRV Moerzeke) en haar Holanda van ’t Spoor (v. Chippendale) reden naar de tweede plaats. Ook An De Ruyck (LRV Kalken) en My Lady van de Wafelhoeve (v. Aaron) mochten mee op het podium. In de Open-reeks was het goud voor Nikki Vandenbosch en Hanoeska (v. Apache). Flore De Winne  (LRV Denderwindeke) en Mr. Grey (v. Grey Top) pakten zilver voor Caro Gils (LRV Grimbergen) met Hunter K. 

De LRV-reeks voor vijfjarigen leverde goud op voor Godelieve Declerq (LRV Schoten) met Indiro (v. De Niro). Kara Bosman (LRV Moerzeke) was met Elly S (v. Rousseau) de beste in de open-reeks. 
In de LRV-reeks voor vierjarige dressuurpaarden was de zege voor Jan Michiels met Feine Deern. Flore De Winne (LRV Denderwindeke) en San Lora (v. San Amour) reden naar goud in de Open-reeks voor vierjarigen. 

Bron: 
LRV