Winnaars van de Nations Cup Finale in Barcelona zetten zich in voor het goede doel!

Promo
25 dec 2018
Door Horseman Kristof

Altijd al gedroomd hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij Team H&M van Nicola Philippaerts, bij de nummer 12 op de wereldranking Niels Bruynseels of bij Team Eurohorse waar niet alleen Jos Verlooy actief is maar ook de huidige nummer 1 op de wereldranking Harrie Smolders?!

Niels Bruynseels, Pieter Devos, Wilm Vermeir, Nicola Philippaerts en Jos Verlooy zijn allen bereid een privé rijles aan te bieden bij hun op de topsportstal! Dit alles ten voordele van Drive Up Safety, deze organisatie doet zijn uiterste best voor verkeersveiligheid door preventief te werken bij scholen en bedrijven.

Voor het tweede jaar op rij is ET Auction er in geslaagd een indrukwekkende actie voor het goede doel op poten te zetten. Vorig jaar werd er een totaal van 3.850 euro ingezameld dankzij de verkoop van enkele unieke stukken via de internationale sterren Ward Mclain, Jur Vrieling en Peder Fredericson. Allen hadden ze van dichtbij het onverwachte overlijden van Björn van Bunder te verwerken, ook dit jaar staan we hier terug even bij stil.

De online veiling ten voordele van Drive Up Safety gaat door tijdens de New Year Young Horse Edition, de biedingen openen op dinsdag 25 december en lopen af vanaf vrijdag 28 december vanaf 19u30, dit alles via www.et-auction.com

Alle info via: www.et-auction.com en www.dus.be.