Wie droomt ervan om vlakbij de zee te wonen en te galopperen op het strand van Middelkerke?

Promo
27 nov 2018
Door Horseman Kristof

Historisch, gerenoveerde hoeve op 1,3 Ha op wandelafstand van het strand van Middelkerke!

 

Deze eigendom is een unieke buitenkans in Vlaanderen en wie het bezoekt, verliest hier zijn hart. Temidden van de zeepolders met wijdse vergezichten, vind je hier alle rust en stilte. Buren zijn er niet. Het strand van Middelkerke is op wandelafstand gelegen en in de verte is de kustlijn te ontwaren. Daarnaast is de eigendom makkelijk bereikbaar via de E40, afrit Middelkerke.

Het geheel bevindt zich op een perceel van 1,3 Ha en bestaat uit een hoeve in L-vorm met twee naastgelegen schuren. De weides bevinden zich rondom de hoeve.

Het woongedeelte bevindt zich in het L-vormige gedeelte van de hoeve, waar in de linkse vleugel de slaapvertrekken ondergebracht zijn en in de rechtse het woongedeelte. Het woongedeelte is centraal gelegen en bestaat uit een zithoek die zeer lichtrijk is door de vele glaspartijen die er te vinden zijn en een open-keuken dewelke zeer praktisch is ingericht en volledig is uitgerust. De trap bevindt zich centraal in de keuken en geeft toegang tot een mezzanine dewelke kan gebruikt worden als extra zithoek, bureau, enzovoort. De zithoek werd voorzien van een open haard. De gang links in de leefruimte brengt ons tot de slaapvertrekken, deze zijn verspreid over 3 verdiepingen. Op het gelijkvloers bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een apart gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers, beide voorzien van een ligbad, ondergebracht en ook hier werd een apart toilet voorzien. Op de hoogste verdieping is er een ruime slaapkamer voorzien met een eigen badkamer geïnstalleerd met bad, dubbele lavabo en toilet.

Rechts op de eigendom bevindt zich de eerste schuur, dewelke volledig gerenoveerd werd. Deze is te bereiken via de poorten en deuren die uitgeven op het binnenplein, alsook  via een aparte doorgang in de keuken. Deze schuur is 9 m op 18,30 m groot en kan vele bestemmingen krijgen.

De andere schuur, die evenwijdig staat met de andere, meet 6,50 m x 32,50 m en is in mindere staat. Hier zijn nog renovatiewerken te voorzien. Daarnaast bevinden  zich op de eigendom nog kleine bergruimtes, een vijver en een serre.

Deze prachtige eigendom is ideaal voor iemand die van rust houdt en wil genieten van de Belgische kust, met wandelingen (te paard) op het strand!

Klik hier voor meer informatie.