Vijf nieuwe ambassadeurs voor BWP

Fokkerij
30 nov 2017
Door Horseman Kristof

Halifax vh Kluizebos, Eldorado vh Vijverhof, Dulf Van den Bisschop, Cabrio vd Heffinck en Big Star in het rijtje van de groten!

Darco, Heartbreaker, Clinton,... ze zijn met ongeveer 40, de hengsten die het allerhoogste label hebben gekregen dat er binnen het BWP stamboek voor een hengst te verdienen valt. Elk jaar tijdens de tweede fase van de BWP Hengstenkeuring voorzien we een speciaal moment voor de lichting die mag toetreden tot deze beperkte groep.

We mogen deze editie weer spreken van een stevige lichting. De nieuwe BWP Ambassadeurs zijn immers Halifax vh Kluizebos, Eldorado vh Vijverhof, Dulf Van den Bisschop, Cabrio vd Heffinck en Big Star. Hopelijk kunnen de meeste van hen erbij zijn op de hengstenkeuring om er samen met de aanwezige fokkers een mooi huldemoment van te maken!

Halifax vh Kluizebos: Heartbreaker x Fetiche du Pas – Fokker: Stefaan Delabie – Hengstenhouder: Stephex Stables

Eldorado vh Vijverhof: Thunder Van De Zuuthoeve X Omar – Fokker: Jozef Houtmeyers – Hengstenhouder: Daniel Demartin

Dulf Van den Bisschop: Heartbreaker X Achill-Libero H – Fokker: Tom De Craene – Hengstenhouder: Maura Tatcher Pony Lane Farm

Cabrio vd Heffinck: Cassini I X Calato – Fokker: Ingrid Asbahr-Siemsen – Hengstenhouder: Van de Heffinck – Stoeterij Dorperheide

Big Star: Quick Star X Nimmerdor – Fokker: Cees Klaver – Hengstenhouder: Spy Coast Farm, Stallion AI Services

Bron: 
Belgian Warmblood