Vier overwinningen op één dag voor Danny Van Es

Jumping
06 dec 2017
Door Horseman Kristof

Voor de tweede week op rij heeft Steven Van Meersche bij Stal Hulsterlo in Meerdonk de Grote Prijs gewonnen. Dit keer was hij met Iriana van het Keysersbos de beste in de Big Tour. De hindernissen stonden daarin gebouwd op een hoogte van 1m40. Gavin Harley en Pezi werden tweede voor Frederik Cattebeke en Henco. Ben Beevers reed Dante naar de vierde plaats. De vijfde plaats was voor Iris Vanderschueren en Bijoux.

Danny Van Es schreef de 1m30 rubriek op zijn naam met Cliffhanger VM Z. Met Cantchelaro werd van Es derde. Jens Baert en Daling van het Plutoniahof klasseerden zich op de tweede plaats. Koen Vereecke (Ugo Hahlias) en Jonna Ekberg (Cita Z) vervolledigden de top vijf.

Over een hoogte van 1m20 ging de overwinning opnieuw naar Van Es, dit keer met Zico V. Van Es zagen we ook terug op de derde plaats met Escape. Charlotte Mertens behaalde een tweede plaats met James Bont. Van Es en Escape wonnen eerder op de dag de 1m10 reeks. In de 1 meter reeks was Van Es alweer de beste, daarin won hij met Caretoo.

Klik hier voor de uitslagen.