Twee keer goud voor Nick Van Laer in Meerdonk

Dressuur
04 mei 2018
Door Horseman Kristof

Na twee manches van de SBB competitie in Antwerpen, was het op 1 mei aan de provincie Oost-Vlaanderen om van start te gaan met deze competitie voor jonge spring- en dressuurpaarden.

In de LRV-reeks voor zesjarige dressuurpaarden was het goud voor Ann De Ruyck van LRV Kalken met Lady van de Wafelhoeve (v. Charmingmood). Anneke De Vrée (LRV Sint Jan in Eremo) en haar Tongerenhof Paragon (v. Tongerenhof Peridoot) reden naar het zilver voor Joyce Coupillie (LRV Westkapelle) met Hazel Sollenburg (v. Charmingmood). 
In de Open-reeks voor zesjarige dressuurpaarden was er winst voor Nick Van Laer (LRV Langdorp) met Maxima van de Kiekenhoef (v. Bretton Woods). Flore De Wine behaalde met haar hengst Mr. Grey (v. Grey Top) tweede plaats voor Nikki Van Den Bosch met Hanoeska (v. Apache).

Jessica Roets (LRV Bassevelde) pakte goud in de LRV-reeks voor vijfjarige dressuurpaarden met No Limit vd Bekput (v. Diamo Gold). Nick Van Laer (LRV Langdorp) mocht ook opnieuw naar de prijsuitreiking. Hij won met Nymeia van Kinschot (v. Dream Boy).

Bij de allerjongste dressuurpaarden (4j) was er in de LRV-reeks een overwinning voor Christophe Kreutziger (LRV Lippelo) met Ocho (v. Fuerst Romancier). In de Open-reeks ging het goud naar Flore De Winne (LRV Denderwindeke) met San Lora (v. San Amour).

Bron: 
LRV