Tom Bonny zegeviert in de Grote Prijs van Zellik

Jumping
08 nov 2018
Door Horseman Kristof

Op de Winterjumping in Zellik heeft Tom Bonny de Grote Prijs (1m25) op zijn naam geschreven. In een barrage met drie combinaties wist hij met Hocus Pocus van de Lucashoeve als enigste foutloos te blijven. Toon Maes en Benita, twee weken eerder nog winnaars van deze Grote Prijs, waren sneller, maar met een springfout eindigen zij op de tweede plaats. Karolien Charels en Charro van 't Palmenhof namen de derde plaats voor hun rekening. Nils Meersman noteerde één strafpunt voor tijd met Jupla van Waerbeek. Zijn vriendin Lynn D'Have werd vijfde met Esprit van de Hermitage.

Chloe Lammens was met Anton Z in grote doen op zondagnamiddag. Het duo won zowel de 1m05 als 1m15 reeks. Maurine Levy (Simba du ry) en Jana Bogaert (Kismo vd Bisschop) werden tweede en derde in die 1m15 proef.

Marc Bellemans en Eldorado WP Z wonnen de 1m20 reeks op zaterdag voor Axelle Windels en Jolie Brise vh Kelshof. Bellemans werd ook nog derde met Scoopie Z. Regerend HGVBB jeugdkampioene Anjolie Vanhecke en Melodie du Centaure waren de beste in de 1m10 proef.

Klik hier voor de uitslagen.