Tom Bonny is de beste in de Grote Prijs van Zellik

Jumping
19 dec 2018
Door Horseman Kristof

In Zellik stonden er het voorbije weekend bij de broers Dieleman opnieuw verschillende proeven op het programma tijdens Winterjumping.be

Op zondagavond won Tom Bonny er de Grote Prijs (1m25). Met Hocus Pocus vd Lucashoeve was hij bijna twee seconden sneller dan Jelle Limbourg en Kwality from Zellik. Marc Bellemans volgde met Less is More op de derde plaats. Ester Pint en Ciske vh Pintenhof klasseerden zich op de vierde plaats. Glenn Van Der Sande was met Adonus W goed voor een vijfde plaats.

Zaterdagnamiddag nam Jerry Van Damme de volledige top drie voor zijn rekening in de 1m20 reeks. Winnen deed hij met Foxy Lady, hij werd tweede met F-Labelle Z en met Figaro Z behaalde hij nog een derde plaats. 
Over een hoogte van 1m10 was Mike Vanneste de snelste met Kava SKB. Hugues Dieux (Warla G) en Stijn Claessens (Drum van de Bochten) vervolledigden het podium.

Sarah Haelterman en Unissa zegevierden in de 1m15 reeks. Voor Limbourg was er dit keer een tweede plaats met Magic Moon. Marie De Sloover en Chips van de Zandloper eindigden op de derde plaats. Het duo won eerder op de dag wel de 1m05 proef.

Klik hier voor de uitslagen.