Stive Hoflack wint openingsrubriek in Lier

Jumping
14 mrt 2019
Door Horseman Kristof

In Lier is vandaag de twee weken durende Azelhof Spring Tour van start gegaan! Door de weersomstandigheden worden de proeven vandaag in de binnenpiste afgewerkt!

In de 1m30 hoge openingsrubriek ging de overwinning naar de West-Vlaming Stive Hoflack en de sBs'er Fabuleu vd Watertoren (v. Mr. Blue) van fokker Gaby Van Daele. Hoflack werd ook nog vierde met Kieffer van de Oosterwalle (v. Cooper van de Heffinck). Op de tweede plaats kregen we Wilm Vermeir met Joyride S (v. Toulon). Jan Claeys reed Judy van de Beekhoek (v. Wandor van de Mispelaere) naar de derde plaats. De vijfde plek was voor Gaetan Stalpaert en Evelien (v. Nabab de Reve).

Over een hoogte van 1m40 ging de overwinning naar Nederland met Marcelle Hokse en Example (v. Ultimo). Jeroen Appelen en Grappeloup van het Reenhof (v. Larino) klasseerden zich op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Jens Vandenberk en Esprit (v. Sir Scandic). De top vijf werd vervolledigd met Max Sebrechts (Holiday Uno) en Maartje Verberckmoes (Jugano van de Vosberg).

De andere 1m40 reeks werd gewonnen door de Zweedse amazone Erika Lickhammer-Van Helmond en Toupie du Quesnoy (v. Ogrion des Champs). Het nieuwe duo Wilm Vermeir en Darcotique v't Meulenhof (v. Marius Claudius) eindigde op de tweede plaats voor Shane Breen en Foudre F (v. Namelus R). Plaatsen vier en vijf waren voor Helen Tredwell (Sebastian Vii) en Caio Carvalho Filho (Clotilde de la Croix Z).

Klik hier voor de uitslagen.