SBB finale voor jonge paarden dit weekend in het Sentower Park

Promo
18 jun 2018
Door Horseman Kristof

Komende zondag staat in het prachtige Sentower Park te Opglabbeek de finale van de SBB competitie voor jonge paarden op het programma. LRV Genk staat in voor de organisatie en dan weet je dat het iets bijzonders wordt voor elke deelnemer en toeschouwer. Zowel binnen de discipline dressuur als springen zal er worden gestreden om de titels bij de 4-, 5- en 6-jarigen. 

Voor de prijswinnaars in de verschillende jaargangen zijn er heel wat extra prijzen te verdienen die aangeboden worden sympathieke sponsors voor dit TOPevenement. Zo worden er dekkingen geschonken door Stoeterij Dorperheide, bekend van Ludo Philippaerts die jarenlang lid was van LRV Genk. Daarnaast zijn er ook dekkingen van de JV-Horses en Stoeterij van 't Gelutt.

Bij de prachtige prijzen zit er ook een 'foto op doek' van Design studio Novum, voederproducten van Aveve, D'Hooghe en Lambrichts, handgemaakte sporen van Didier Bosch (HMS), pralines van Valentino, startplaatsen op de FSA in het Sentower Park, waardebonnen van Emmers, dekens van SBB en BWP en zoveel meer!

De toeschouwers kunnen genieten van dressuur en springsport van het jonge geweld uit heel Vlaanderen en wie weet kom je dan wel eens op één of andere grote wedstrijd één van deze kampioenen tegen. Eigenlijk zien we die hier en daar zeker al meedoen. 

Voor de deelnemers zal er zeker heel wat belangstelling zijn bij de vele handelaars zie aanwezig zullen zijn.