Pieter Clemens komt één honderdste van een seconde te kort

Jumping
10 nov 2018
Door Horseman Kristof

De ruiters van Stal Lansink blijven schitteren op de drie sterren wedstrijd van Opglabbeek. Nadat Nederlands kampioen Frank Schuttert er gisteren de kwalificatie voor de Grote Prijs won, was het dit keer Pieter Clemens die voor het succes zorgde. De bronzen medaille winnaar van het Belgisch kampioenschap behaalde een tweede plaats in de 1m50 hoge Small Grand Prix. Met de 10-jarige Silberrose (v. Stakkato Gold) onder het zadel was hij amper één honderdste van een seconde trager dan Michael Greeve. De Nederlander won met Big Star Jr KZ (v. Big Star).

Gregory Cottard en Urhelia Lutterbach eindigden op de derde plaats voor Lisa Nooren (VDL Groep Centora de Wallyro) en Patrick Lemmen (Eline Maria M). Gilles Thomas reed Konak naar een zevende plaats.