Patrick Mc Entee op herhaling in Valkenswaard

Jumping
22 mei 2018
Door Horseman Kristof

Patrick Mc Entee en April Mury Marais Z (v. Air Jordan Z) hebben zonet op de 'Tops International Arena' de Medium Tour van de twee sterren competitie op hun naam geschreven. Voor het duo was het hun tweede overwinning, nadat ze er vorige week maandag ook al de openingsrubriek wonnen.
In deze 1m40 rubriek was er een tweede plaats voor Chloe Winchester en Charming Fellow Z (v. Clinton). Helemaal op het einde wist Pieter Devos zich met Flash (v. Numero Uno) te klasseren op de derde plaats. 
Gregory Wathelet (Hija van Strokapelleken) en Olivier Philippaerts (Cigaret Jvh Z) wisten zich eveneens te plaatsen voor de barrage, maar kwamen daarin niet meer aan de start.

Bij de jonge paarden was Laetitia Surin opnieuw in goede doen. Met Calciet EB Z (v. Cornet Obolensky) eindigde zij bij de 5-jarigen op een vijfde plaats. Jelle Limbourg reed Nahar (v. Presley Boy) naar de achtste plaats.
Surin zagen we bij de 6-jarigen opnieuw terug op een vijfde plaats met Golden Lady des Vergers (v. Sherman Sitte). Melanie Gelin werd achtste met Attoucha Hero Z (v. Aganix du Seigneur). Voor Alexander Housen en Uricas vd Kattevennen (v. Uriko) was er een tiende plaats.

Klik hier voor de uitslagen.