Nieuwe voorzitters voor LRV Brabant en West-Vlaanderen

Varia
05 dec 2017
Door Horseman Kristof

De voorbije weken werden er binnen de provinciale en nationale besturen van LRV enkele wijzigingen uitgevoerd. Binnen het provinciaal bestuur van LRV Brabant en West-Vlaanderen zijn er ook enkele aanpassingen.

Bij LRV Brabant komt Patrick De Koster, Paul Bombeek als voorzitter van de Brabantse ponycommissie aflossen. Patrick is 52 jaar, woont in Asse en is ook lid van LRV Asse waar zijn dochter Lore eveneens lid is van de ponyclub. Naast Patrick bestaat de Brabantse ponycommissie ook uit Peter Carels (LRV Bekkevoort) als vertegenwoordiger van de rijverenigingen, Olivier Deckx (LRV Grimbergen), Ingrid Demin (LRV Zoutleeuw), Filip Meersman (LRV Wambeek), Vera Muyldermans (LRV Tienen) en An Van Liedekerke (LRV Galmaarden).
 
In West-Vlaanderen is Steven Dewulf de nieuwe voorzitter van de ponycommissie. Hij volgt er Mark Willem op. Steven is 36 jaar. Woont in de Harelbeekse deelgemeente Hulste en is lid van LRV Sint-Tillo Izegem. Hij heeft met Arno en Flore twee kinderen die actief zijn in de ponywerking van LRV Sint-Tillo Izegem. De West-Vlaamse ponycommissie bestaat verder ook nog uit: Pieter Devos (LRV Oeselgem), Luc Dupon (LRV Ardooie) als vertegenwoordiger van de rijverenigingen, Wouter Gyssels (LRV Torhout), Caroline Lootens (LRV Oedelem Beernem), Sofie Stragier (LRV Izegem), Mario Vackier (LRV Ardooie), Tine Van Baeten (LRV Zonnebeke) en Davy Vanhaeverbeke (LRV Ardooie).

Bron: 
LRV