Nieuwe samenwerking tussen BFE en EHS

Varia
17 jan 2018
Door Maxine Van Molecot

Het nieuwe project BFE, Brother Fortune Equestrian, en het transportbedrijf voor paarden EHS, European Horse Services, slaan de handen in elkaar. Zo zal EHS de exclusieve partner worden om paarden van BFE uit te voeren naar China.

"Eerder hebben we al beroep gedaan op EHS om paarden en pony's te vervoeren naar China en daar hebben we heel goede ervaringen mee. Het is niet altijd makkelijk om invoervergunningen te krijgen om paarden naar China te vervoeren of te mogen verkopen. Hierbij levert EHS prima werk." Aldus Kristel Ceulemans.

"EHS gelooft in het de toekomst van de paardensport in China en in het verhaal van BFE. Zij zullen het team van BFE dan ook financieel gaan ondersteunen. Daar staat dan tegenover dat alle transporten van paarden vanuit België en Nederland voor paarden van BFE in samenwerking met EHS zal doen. We zullen dus niet meer samenwerken met andere mogelijke transporteurs, die via andere luchthavens en quarantaine-stallen werken." Voegt Kristel Ceulemans hier nog aan toe.

De samenwerking zal al zeker een jaar duren. Het kantoor van BFE in Beijing heeft hiervoor de goedkeuring gegeven.

Bron: 
persbericht