Nieuwe overwinning voor fokproduct van Philippe Le Jeune

Jumping
20 feb 2019
Door Horseman Kristof

Voor de tweede dag op rij heeft Philippe Le Jeune zijn fokproduct Gotham City PL een rubriek gewonnen op de Sunshine Tour!

Nadat de sBs'er gisteren al won, zegevierde de zoon van Filou de Muze ook vandaag weer bij de 7-jarigen. In het zadel van Gotham City PL zat de Italiaan Filippo Lupis. De BWP'er Mademoisellle-A (v. Cardento) werd tweede met Max Routledge. De Fransman nam ook de derde plek voor zijn rekening met Memphis vd Vaart (v. Elvis Ter Putte). 

De andere reeks voor 7-jarige leverde twee top vier plaatsen op voor Belgisch kampioen Dominique Hendrickx. De ruiter van Gilbert De Roock werd derde met Cornettina du Paradis (v. Cornet Obolensky) en vierde met Belina (v. Balou du Rouet). 

Gregory Wathelet sprong bij de 6-jarigen naar een tweede plaats met Sceska Et De La Falize Z (v. Hunter's Scendix). Hendrickx werd in deze proef twaalfde met Dubai Une Prince (v. Shaman du Yam's).

Tot slot was er voor Inge Carton bij de 5-jarigen nog een vierde plek met Electrique van het Cauterhof Z (v. Emerald) en een elfde plaats met Eyecather BB Z, eveneens een nakomeling van Emerald.

Klik hier voor de uitslagen.