Mithras de Regor pakt de volle buit op de STX cyclus bij de 7-jarigen

Jumping
20 mei 2019
Door Horseman Kristof

Na een tweede plaats op de STX cyclus in Meerdonk en Basècles en een vijfde plaats op de manche in Lier, heeft de BWP hengst Mithras de Regor gisteren de vierde manche in Basècles weten te winnen!

Door het wegvallen van de manche in Courrière zakten de springruiters de voorbije dagen opnieuw af naar Basècles voor de vierde manche van de STX cyclus.

Guy Beyers won deze manche met de BWP hengst Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte). Het fokproduct van de familie Veldeman werd als 3-jarige verkocht op de BWP Top Stallion Auction in Lier aan Jan Vermeiren, Guy Beyers en Joris De Brabander. De voorbije jaren won Mithras zowel bij de 4-, 6- als 7-jarigen de Pavo hengstencompetitie.

De tweede plaats was voor Nico Baerts en Khan vd Kattevennen Z (v. Kannan). Baerts werd ook nog vijfde met de Emerald dochter Especilly Ultra Z. Voor Valentijn De Bock was er een derde plaats met Miu Miu van Overis (v. Inshallah de Muze). Hij deelde deze plaats met Guy Beyers en Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago). Deze Mito won bij Stal Hulsterl nog de eerste manche.

Klik hier voor de uitslag.