Laatste uren om een uitzonderlijke embryo van Stal Den Bisschop via ET Auction te kopen

Promo
20 nov 2017
Door Horseman Kristof

ET Auction heeft al verschillende geslaagde online veilingen achter de rug. Steeds wordt er gezocht naar de beste kwaliteit.
ET Auction is niet de zoveelste online veiling, maar zorgt telkens voor iets vernieuwend met hun collectie. In samenwerking met Stal Den Bisschop worden er tot vanavond maar liefst 25 uitzonderlijke embryo’s geveild.

In de collectie vinden we alle bekende Belgische moederlijnen terug. De gebruikte hengsten zijn Denzel van ’t Meulenhof, Chacoon Blue, Conthargos, Comme d’Api vd Hacienda en Opium JW vd Moerhoeve.

Er zitten embryo’s in de collectie die teruggaan op de wereldbekende Qerly Chin stam (Narcotique II van Eric Lamaze) en Usha van ’t Roosakker. Er zullen ook embryo’s geveild worden uit de moeder van Jasmien van den Bisschop (zelfde stam van Kleiner Onkel die EK Aken liep) en de moeder van AD Camille (voormalig toppaard Athina Onassis). Uit de volle zus van Hector van d’Abdijhoeve zit er ook een uitzonderlijke embryo in het aanbod.

De bekende merrie Estina van den Bisschop, die zelf op 1m60 niveau loopt, heeft ook een embryo in de collectie zitten. Zij is de volle zus van Dulf van den Bisschop. Verder zitten ook nog de moederlijnen van Tabelle van Sombeke (moeder van Glock’s London, Taran de la Pomme, Golden Hawk, …), wereldkampioen Vigo d’Arsouilles en Action Breaker / Quasimodo van de Molendreef in deze ET Auction.

De kopers krijgen bij hun embryo eveneens een veulenverzekering extra aangeboden.

Klik hier voor de volledige collectie.