Karel Cox met Cannes Stars naar Global Champions League

Jumping
19 feb 2018
Door Maxine Van Molecot

Eerder brachten we al het nieuws dat Niels Bruynseels, Jos Verlooy en Constant Van Paesschen mee zullen doen aan de Global Champions Tour en Global Champions League nadat ze opgenomen waren in een team. Aan onze redactie wordt nu gemeld dat ook Karel Cox zal deelnemen aan deze competitie in een team.

Onze landgenoot zal deel uitmaken van de Cannes Stars. Hij zal zo zijn debuut maken in de teamcompetitie van de Global Champions League. Verder zit ook Piergiorgio Bucci in zijn team. Deze Italiaanse ruiter is zelf ook gebaseerd in België en won afgelopen week nog de GP in Vilamoura. De Spanjaard Sergio Alvarez Moya is de derde ruiter in het team. Het team heeft ook één amazone opgenomen. Dit is de Zwitserse amazone Jane Richard Philips. De U25-ruiter van het team is dan weer de Duitser Guido Klatte.

Volgende maand gaan de Global Champions Tour en Global Champions League van start in Mexico, daarna reizen de ruiters en paarden door naar Miami. Iets later is het dan alweer tijd voor de wedstrijd in Shangai.

Klik hier voor de volledige GCT en GCL kalender.