Jolie van het Molenhof op het GP-podium in Norten-Hardenberg

Jumping
20 mei 2019
Door Horseman Kristof

Vijf combinaties wisten zich in het Duitse Norten-Hardenberg te plaatsen voor de barrage van de CSI3* competitie na afloop van het 1m60 hoge basisparcours!

Belgische ruiters kwamen er niet aan de start, maar wel Belgisch gefokte paarden! Zo behaalde de 10-jarige BWP merrie Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Reve) een derde plaats. Het fokproduct van Luc Liesens legde een foutloze barrag af met Werner Muff. De Zangersheide hengst Chat Botte du Rousseau Z (v. Casall Ask) was met Billy Twomey ook op geen enkele fout te betrappen. Hij behaalde uiteindelijk een vierde plaats. De 11-jarige hengst werd gefokt bij Andre Vandepapeliere. 

De top twee bleef volledig in Duitse handen met winst voor Finja Bormann en A Crazy Son of Lavina (v. Azzuro Classico 2). Tobias Meyer en Gain Line (v. Stolzenberg) namen de tweede plaats voor hun rekening. Voor Meyer en Gain Line was het hun eerste wedstrijd samen. Tot eind vorige maand zagen we Oleksandr Onyshchenko met hem aan het werk. Voordien zaten ook al Penelope Leprevost en Simon Delestre in het zadel.

Klik hier voor de uitslag.