Jef Van Hoeck en Stijn Rombouts winnen bij de 6-jarigen

Dressuur
20 apr 2018
Door Horseman Kristof

Tijdens de eerste manche van de SBB competitie voor jonge paarden werd er in Broechem ook bij de dressuurpaarden gestreden om de nodige selectiepunten.

Bij de zesjarige dressuurpaarden ging de overwinning in de LRV-reeks naar Jef Van Hoeck van LRV Sint Lenaarts met Melodie van ’t Laarhof (Special Agent Amour x Burggraaf – fokker: Jozef Van Laerhoven uit Kalmthout). Geert Kemels van LRV Ossel Brussegem reed naar plaats twee met Sir Schufro (v. Stedinger) voor Ludo Van De Mierop (LRV Wortel) met Hamiero (v. Apache).
In de Open-reeks was er goud voor Stijn Rombouts (LRV Sint Lenaarts) met Mouradi vd Heyvelden (Bravour B x Quavarotti – fokker: Raf en Valerie Schellekens – Castermans uit Zoersel). Mieke Dries en Golddream vd Kempenhoeve (v. Jazz) pakten zilver voor Senne Goris (LRV Arendonk) met Harris (v. Cashmir).

In de reeks vijfjarigen was er in de LRV-reeks goud voor Amber Wuyts (LRV Bree) met Idool TC (v. Bretton Woods). Gigi Van Der Leest won met Nouvelle (v. Sir Donovan) de Open-reeks. De reeks vierjarigen LRV ging naar Lotte Maesen (LRV Bree) met James Brown (v. Hofrat). De Open-reeks was voor Jef Coenegrachts (LRV Minderhout) met Francesca (v. Fürst Piccolo).

Bron: 
LRV