Jef Van Hoeck en Mieke Dries winnen bij de 6-jarigen

Dressuur
27 apr 2018
Door Horseman Kristof

Voor de tweede week op rij vormde Broechem het decor voor de tweede manche van de SBB competitie voor jonge spring- en dressuurpaarden.

In een mooi deelnemersveld bij de zesjarigen dressuurpaarden, was de zege in de LRV-Reeks voor Jef Van Hoeck van LRV Sint-Lenaarts met het BWP-paard Melodie van ’t Laarhof (Special Agent Amour x Burggraaf – fokker: Jozef Van Laerhoven uit Kalmthout). Ludo van de Mierop (LRV Wortel) en zijn Hamiero (v. Apache) reden naar de tweede plaats voor Lies Meynaerts (LRV Rillaar) met Hasyda ch Trichelhof (v. Negro). 
In de Open-reeks was er goud voor Mieke Dries met Golddream vd Kempenhoeve (v. Jazz). Stijn Robouts en Mouradi van de Heyvelden (v. Bravour B) werden tweede voor Senne Goris van LRV Arendonk met Harris (v. Cashmir).

Jan Michiels van LRV Moerzeke behaalde goud bij de vijfjarigen met Ronaldo (v. Romanov Blue Hors). In de Open-reeks was de overwinning voor Lore Vandeborne (LRV Kuringen) met Explosion Pia vd Bergerhoeve. Bij de vierjarige dressuurpaarden stak Steffi Van Loo (LRV Aarschot) er boven uit met haar Eichengold (v. Schwarzgold). In de open-reeks ging de overwinning naar Mieke Dries met Orofino van de Kempenhoeve (v. Escolar).

Bron: 
LRV