Jarno Verwimp houdt Ingrid Klimke van de leiderspositie in Waregem

Eventing
22 sep 2018
Door Horseman Kristof

Op Eventing Waregem worden er momenteel verschillende reeksen afgewerkt. Eerder vandaag kon je al lezen dat Kris Vervaecke de nieuwe leider is op het BK dat eveneens in Waregem wordt afgewerkt. 

In de CICO3* landencompetitie is het Belgische team na het springonderdeel naar de laatste plaats gezakt. Duitsland staat aan de leiding voor de Britten en Zweden. Michael Jung en Lennox 364 staan in het individuele klassement aan de leiding.

Er is ook een landenwedstrijd in de CICOJ1*. Daar is het Belgische jeugd team van de tweede naar de eerste plaats gestegen. Ook individueel hebben we een Belg op kop met Jarno Verwimp en Extebaria van 't Verahof (v. Vigo d'Arsouilles). Extebaria is de volle broer van Karin Donckers haar Fletcha van 't Verahof. Leon Binard en Enzo van 't Vennehof maken het Belgische feest compleet met een voorlopige tweede plaats.

Jarno Verwimp staat ook op kop in de CIC1* reeks met Tabries. Zij houden Ingrid Klimke en Siena Just Do it voorlopig op een tweede plaats. Klimke staat wel bovenaan in de tussenstand van de CIC2* met Asha P. Beste Belg daarin is Maarten Boon met Gravin van Cantos op de derde plaats.

Klik hier voor alle tussenstanden.