Horse Auction Belgium pakt uit met uitzonderlijke veilingcollectie

Promo
10 jan 2019
Door Horseman Kristof

Zaterdag 12 januari zal in het Sentower Park tijdens de CSI** 'Horse Auction Belgium' doorgaan. Er zullen 33 drie-en vierjarige springpaarden geveild worden.

Het zijn stuk voor stuk kleppers van formaat. Ze zijn allemaal röntgenologisch en klinisch goedgekeurd (alle rx foto's en keuringsrapporten zijn terug te vinden op de website: www.horseauctionbelgium.be).

Dit jaar zijn alle paarden ook twee keer naar de selectie moeten komen zodat we zeker waren van hun kwaliteit, aldus Michel Spaas. We zijn dan ook enorm trots op deze jonge paarden waarvan we zeer hoge verwachtingen hebben! En we mikken steeds hoger, deze winter tijdens CSI** Lier hadden we vier van onze veilingpaarden die meededen aan de YH proeven en ze hebben het allemaal uitstekend gedaan. Dat is de beste reclame die we ons kunnen wensen!

We hebben dit jaar ook twee ingevroren embryo's in de veiling uit de beste stammen van België, een Cornet Obolensky uit de volle zus van Emerald en een Chacco Blue uit de volle zus van Hardrock Z.

De samenwerking met Flanders Foal Auction zetten we na het succes van vorig jaar ook weer verder. Zij hebben 6 embryo's met unieke moederlijnen die bij ons onder de hamer gaan! Voor meer informatie en vip tafels: www.horseauctionbelgium.be