Heavy Metal, Echo van 't Spieveld, Kafka vd Heffinck en Toulon leveren de kampioenen in Pittem

Fokkerij
16 aug 2018
Door Horseman Kristof

Het BWP Gewest Pittem-Torhout organiseerde gisteren hun traditionale prijskamp. De veulens werden er verdeeld over vier reeksen. 

In de A-reeks voor vrouwelijke veulens ging de overwinning naar Sienna van het Speienhof (Heavy Metal x Cento) van Roger en Alain Deprez uit Wingene. De tweede plaats was voor Sissi van 't Jonkersleen (Tangelo van de Zuuthoeve x Cerano) van Marc en Eline Coghe. Voor Subliem Keros (Untouchable x Calvaro) van NV Keros was er een derde plaats.
De andere reeks werd gewonnen door Senorita van 't Ravennest (Echo van 't Spieveld x Vigo d'Arsouilles) uit de fokkerij van Frederic Coens en Isabel De Rycker uit Ursel. Op de tweede plaats kregen we Soetkin vd Bokke (Chacfly PS x Wandor van de Mispelaere) van Carlos Allemeersch. Sominka van Sonnevanck (Jos van d'Abdijhoeve x Calypso III) behaalde een derde plaats.

Bij de mannelijke veulens werd de eerste reeks gewonnen door Special One, een zoon van Kafka van de Heffinck met langs moederszijde Lamm de Fetan van fokker Johan Lannoo uit Pittem. Spirit vd N. Ranch (I'M Special de Muze x Toulon) van Dirk Nevejant werd tweede voor Sorento Van Sappenleen (Grandorado TN x Numero Uno - fokker Stal Sappenleen).
Sobra (Toulon x Argentinus) van Dirk De Brabandere uit Tielt won de andere reeks. Op de tweede plaats kregen we Sirius van de Spletlinde (Untouchable x Corrado I) van fokker Lieven Lannoy. Tot slot was er een derde plek voor Seigneur van de Nachtegale (Dieu-Merci van T&L x Don Quichot - fokker Isabel Lafaut).

Klik hier voor de uitslagen.