Gudrun Patteet zegeviert in de Grote Prijs van het Azelhof

Jumping
19 mei 2019
Door Horseman Kristof

Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z hebben in het Azelhof de CSI2* Grote Prijs op hun naam geschreven! Voor de zoon van Picasso was het zijn eerste concours nadat hij vorige maand geen groen licht kreeg tijdens de vet-check om deel te nemen aan de Wereldbeker finale!

Twaalf combinaties streden in de barrage om de overwinning en daarin zette Patteet de winnende tijd van 35:87 seconden neer. De winnaars van de Wereldbeker in Helsinki afgelopen winter wisten zich gisteren ook al te klasseren in de Small Grand Prix.

Charlotte Bettendorf en de BWP'er Iris van den Bisschop (v. Kannan) volgden in 36:34 seconden op de tweede plaats. De derde plek was voor de winnaars van afgelopen vrijdag, Abdelkebir Ouaddar en Brooklyn de Hus (v. Conrad). 

De sBs hengst El Torreo de Muze (v. Taran de la Pomme) sprong met Bernardo Alves naar de vierde plaats. De vijfde plek was voor Emma Augier de Moussac en J.c.s. Chacco Dia (v. Diarado). Maxime Harmegnies (Chabadu) en Lieven Devos (Inca's Big Think) namen plaatsen zes en zeven voor hun rekening.

Klik hier voor de uitslag.