Goud en brons voor Annelies Van Looveren

Dressuur
22 apr 2018
Door Horseman Kristof

Dit weekend vormt de Ruiterschool in Oud-Heverlee het decor voor de nationale indoor kampioenschappen dressuur. Gisteren streden de paarden om de titels, vandaag verschijnen de pony's in de ring.

Annelies Van Looveren en haar Gravin van’t Gestelhof (v. Warkant van  ’t Gestelhof) nemen opnieuw een Nationale LRV-titel mee naar Meerhout. Annelies won voor Kirsten Vermeire (LRV Guigoven) met Showtime (v. PR H Donerhall I). Met John van het Gestelhof (v. Johnson) pakte Annelies ook een derde plaats. Tiny Grauwels (LRV Tienen) eindigde met Aripmuna van Sint Rochus (v. Alabastro S Extra) net naast het podium. Heleen Schuurmans (LRV Achel) eindigde op de vijfde plaats met Jiljane van de Kampert (v. Lord Loxley).

In de klasse Zwaar 2 was de Nationale LRV-indoortitel voor Flore De Winne van LRV Denderwindeke met Basali (v. Belissimo M). Sakina Van Dijck (LRV Schriek) reed met Bonvivant (v. Tolando) naar de tweede plaats voor Nele Van Den Bogaert (LRV Haacht) met Coco Chanel (v. Vivaldi).

De klasse Zwaar 1 leverde de enige mannelijke winnaar van de dag op. Stijn Rombouts van LRV Sint-Lenaarts met Lars van de Hoenderheide (v. Negro). Sarah Van den Bergh (LRV Merchtem) reed naar zilver met Fiesta van de Kempenhoeve (v. Bordeaux). Caroline Van Hulzen (LRV Westerlo) en haar Baltasar PCM waren goed voor brons. 

In de reeks Midden 2 gaat het goud naar Tiny Grauwels van LRV Tienen met Dapmerschein (v. Depardieu). Jolien Kelchtermans (LRV Peer) en Kasparov v/d Trepkes (v. Florett As) reden naar plaats twee, voor Sarah Leemans (LRV Asse) met Mojito van’t Koolhof (v. Oscar).

In de reeks Midden 1 mocht Eline Segers op het hoogste schavotje van het podium. Met haar Britt van het Bladerenkwartier (v. Don Renoir) bleef ze Celien Claeys (LRV Oedelem Beernem) met Ginger  (v. Silvano) en Krista Claes (LRV Meldert) met Kwynto van het Yellowsho f (v. Don Renoir) voor.

Bron: 
LRV