Genieten in juli bij Tops International Arena

Jumping
13 jun 2017
Door Horseman Kristof

Na de zeer succesvol verlopen twee evenementen van afgelopen mei, staan er in de derde week van juli , de “Global Future Champions”-week, weer twee geweldige evenementen op stapel op de prachtige terreinen van Tops International Arena.

Tijdens het eerste event, van 17 tot en met 19 juli, ligt de focus vooral op de jonge paarden in de leeftijdscategorieën van vijf tot en met acht jaar. Een uitgelezen kans voor ruiters, fokkers en bezoekers de toekomstige kampioenen in de springsport bezig te zien.

Het tweede event start op vrijdag 21 juli en duurt tot en met zondag 23 juli. Dit event staat geheel in het teken van young riders, junioren, pony's, U25 ruiters en kinderen.  Jonge getalenteerde springsterren laten op Tops International Arena hun kwaliteiten zien. De jonge generatie gaat, samen met familie en vrienden, genieten van de geweldige faciliteiten en sfeer in Valkenswaard.

Tops International Arena biedt tal van mogelijkheden voor een leuke dag uit. Voor slechts 5 euro koop je een ticket dat je toegang geeft tot de tribunes en het Place du Concours met haar leuke terrasjes en winkeltjes. Maar je kunt ook genieten van een unieke VIP-ervaring en kijken naar uitzonderlijke internationale springsport vanaf een eersterangs zitplaats aan een gereserveerde VIP stoel of -tafel. Een unieke manier om samen met familie, vrienden, of klanten de spannende wedstrijden van dichtbij mee te maken.

Een trouwe bezoeker van events verwoordde het zo: “Het is ongelofelijk hier. Alles is zo netjes en goed verzorgd. Je loopt hier rond en geniet van de aangename en relaxte sfeer. Ruiters, grooms en publiek lopen door elkaar heen en maken gebruik van dezelfde gezellige terrasjes. Je krijgt bijna een vakantiegevoel. Dit heb ik nog nooit ergens anders meegemaakt.”

Bron: 
Persbericht