Fabienne Daigneux en Dominique Joassin in de prijzen op Sunshine Tour

Jumping
15 feb 2018
Door Maxine Van Molecot

In het Spaanse Vejer de la Frontera begon vandaag de Sunshine Tour. Hier wisten de Belgen eveneens van zich te laten horen. Hier verdedigden Fabienne Daigneux en Dominique Joassin de Belgische eer.

In de 1.40m proef twee fasen special was er een tweede plaats voor Dominique Joassin. Met de merrie Si La Sol de Greenbay Z (v. Schilling ET) bleef hij foutloos in een tijd van 29.53 seconden. Enkel de Brit Matthew Sampson wist het nog sneller te doen met DY Korette (v. Indorado). Zij kwamen door de chrono na 28.23 seconden en behaalden zo de overwinning. De Braziliaan Caio Carvalho Filho maakte de top drie compleet met Cheindira (v. Chagall).

Verder in de top vijf zagen we Holly Smith met Fruselli (Zambesi) en Fabienne Daigneux met Urfee des Luthiers (v. Heartbreaker).

In de Medium Class A 1,35m was er voor Fabienne Daigneux met Clever Fee des Hazalles (v.Darco) de tweede plaats. Ze moest enkel de Ier Bertram Allen met GK Casper (v.Canto 16) laten voorgaan. Op de derde plaats zagen we eveneens een Ier . De Billy Mexico-zoon Billy Anchor bleef foutloos onder Gerard O’Neill.

De Zangersheide merrie Ninkie de Vy Z (v. Nonstop) werd vierde met Jodie Hall McAteer voor Groot-Brittannië, Kayleigh Watts en Kilbarron Rue (v. Gelvin Clover) maakten de top vijf compleet.

Klik hier voor alle resultaten.