ET Auction start vrijdag tijdens BWP-keuring

Promo
17 jan 2017
Door Horseman Kristof

Speciale actie vanwege stand tijdens BWP-keuring! In het kader van onze aanwezigheid als standhouder op de tweede fase van de BWP-Hengstenkeuring gaat de online veiling van ET Auction’s Winter Collection vervroegd open. 
 

Er kan geboden worden vanaf vrijdag 20 januari om 9.00u tot maandag 23 januari. De veilingen lopen af tussen 20.00u en 21.00u. 
 
ACTIE: doe je reeds tijdens de BWP-keuring op vrijdag of zaterdag van thuis uit of op onze stand in Lier het beslissende laatste bod op één van de embryo’s, dan word je vrijgesteld van de veilingcommissie. Registreer je best tijdig op onze website.

 
ET-referentie Gancia de Muze wint CSI5* Bazel GP
De nakende ET Auction heeft twee embryo’s van Malito de Rêve in de collectie. Ook Niels Bruynseels’ Gancia de Muze, winnaar van de GP van Bazel, is een nakomeling van Malito de Rêve en daarbovenop een embryoproduct!
 
We bieden embryo’s aan die nauw verwant zijn met Candy, Taloubet Z, HH Carlos Z, Don VHP Z, Emerald, Withney Dwerse Hagen, Perigueux, Cumano, Big Star, Casall, Papillon Z, London, Nelke van ’t Waterschoot, Etoulon VDL en topmerrie Fragance de Chalu