ET Auction met ‘s werelds beste hengsten en moederlijnen

Promo
06 mrt 2019
Door Horseman Kristof

Het team van ET Auction pakt de komende dagen opnieuw uit met een uitzonderlijke collectie embryo's met 's werelds beste hengsten en moederlijnen!

Chiara en Ludger Beerbaum

Net een mooie overwinning voor Chiara en Ludger Beerbaum op de CHI Al Shaqab, een prachtcombinatie ! Net zoals het embryo van Vigo d’Arsouilles maal Casall ASK uit deze topstam van Chiara 222! Net zoals de stam van Chiara 222 stellen we met trots de stammen van Usha van’t Roosakker, Fragance de Chalus, Rosana du Park, Butterfly Flip, de van’t Spieveld familie, Candy en Itot du Chateau voor! 

Emerald samen met de allergrootsten

Het sportieve pensioen van Emerald is een feit, zijn fokkerijcarriere daarentegen staat op rand van de grote doorbraak. Zijn nakomelingen maken het al waar op het allerhoogste niveau en de jonge paarden reeksen bulken van de talentvolle Emerald nakomelingen. Een embryo van Emerald uit de Wereldbeker winnares Arielle (William Whitaker) is dan ook om van te smullen. Emerald nestelt zich naast alle huidige topververs in onze collectie: Big Star, Cornet Obolensky, Vigo d’Arsouilles, Taloubet Z, Diamant de Semilly, Cicero Z en Bamako de Muze. Telkens aangepaard met een moederlijn om van te dromen.

Franse kampioen

Excellixe, of de Franse Kampioen 4 jarige paarden, wordt voorgesteld met een embryo van Mosito vh Hellehof. De beloftevolle vererver van Joris De Brabander dewelke de laatste maanden imponeerde met zijn eerste jaargang op hengstenkeuringen, veilingen en vrijspringwedstrijden! Dit embryo is een weergave van onze filosofie, op zoek naar vooruitstrevend talent om in uw fokkerij te investeren. 

Een perfecte start voor het aankomende fokseizoen

Uw laatste kans op een topveulen de komende weken of maanden dankzij ET Auction! Tussen 14 en 18 maart gaat onze Spring Embryo Collection onder de hamer, tot en met 17 maart kan u bieden zonder veilingkosten. Dankzij onze trouwe partner Voeders Lannoo krijgt elke koper 500kg paardenvoeder bij zijn aankoop!

Ontdek de volledige collectie via www.et-auction.com !