Duitsers houden Dries Dekkers van nieuwe overwinning

Jumping
07 dec 2018
Door Horseman Kristof

Geen derde overwinning op rij voor Dries Dekkers tijdens de tweede dag van de CSI2* concours in Opglabbeek!

Na twee overwinningen gisteren was Dries Dekkers vanochtend dicht bij een nieuwe overwinning in het Sentower Park. In de 1m35 hoge 'Prijs Philippaerts - We live horses' eindigde Dekkers dit keer op een derde plaats. Met de 11-jarige BWP ruin Hippos van de Rostal (v. d'Urkas) moest hij twee Duitse ruiters voor zich dulden.

De winst ging naar Hans-Dieter Dreher en de 10-jarige Belcanto (v. Balou du Rouet). Tot voor kort zagen we Pius Schwizer nog aan het werk met Belcanto.
Lennert Hauschild en Quel Quidam (v. Queens Darling) behaalden een tweede plaats. James Smith en Twix de la Roque (v. Kannan) waren goed voor een vierde plaats. Dieter Vermeiren, afgelopen zomer nog aan het werk op het EK bij de Young Riders, werd vijfde met Ilias van het Hof Ter Velde.

In de andere 1m35 reeks was David Will de beste met Beau Limit (v. No Limit). Charlotte Bettendorf en Salta de Cartigny (v. Zandor Z) werden tweede voor Mike Van Olst en Je T'Aime Non Stop (v. Non Stop). Rosalie Biedron en All Gold des Isles namen de vierde plaats voor hun rekening. Op de vijfde plaats kregen we Vanina Lombard met Venus des Bois.

Klik hier voor de uitslagen.