Diarado en Vigo d'Arsouilles leveren de winnaars bij De Vinck Sporthorses

Fokkerij
09 jan 2019
Door Horseman Kristof

Afgelopen maandag organiseerde Bart Van Hove met zijn 'De Vinck Sporthorses' in het Antwerpse Westmalle een wedstrijd vrijspringen voor 2- en 3-jarige paarden!

De paarden werden beoordeeld door het duo Jens Nijs en Koen Leemans. Speaker van dienst was de bekende Nederlander Chris De Heer. 

De reeks voor 2-jarigen werd gewonnen door Livorno van de Looise Heide (Diarado x Kashmir van Schuttershof) van Raf Eykens. Op de tweede plaats kregen we Reykjavik Odeveld (Bamako x Querlybet Hero) van de gebroeders Bossaerts. Amber Boons haar Dorienos (Dominator x Clovis 111) eindigde op de derde plaats.

Bij de 3-jarigen wonnen Christophe Meirsschaert en Tom De Craene met Quattro van de Bisschop (Vigo d'Arsouilles x Utrillo). Voor Fantasia vd Vromboutshoeve (Flamenco de Semilly x Wandor vd Mispelaere) van Bart Van Hove was er een tweede plaats. Luna van de Neerheide Z (Le Blue Diamond x Quannan R) van Eric Van Giel zagen we terug op de derde plaats.

Om de traditie van 'Verloren maandag' in Antwerpen extra aandacht te geven, was er voor iedereen een gratis worstenbrood en appelbol.

Video winnaar 3-jarigen: