Tot vanavond kan je inschrijven voor de derde editie van Jumping Boechout

Promo
14 aug 2018
Door Horseman Kristof

Op 17-18-19 augustus is het eindelijk tijd voor de 3de veelbelovende editie van jumping Boechout! Vanaf vrijdagochtend gaan we van start met de springproeven en sluiten we 's avonds de Mini Masters af met een dikke vette After Work Party.
Zaterdagavond kunnen jullie genieten van een kip & rib- eetfestijn terwijl de Masters het beste van zichzelf geven. Nadien zal Plug It In jullie dansbenen opwarmen om nadien DE Rollebeekparty verder te zetten. 

Op zondag komen de allerkleinsten aan de beurt tijdens de balkjesproef. Bijkomend hebben we de eer gekregen om de VORBEKER te organiseren wat ons evenement op sportief vlak alweer een trapje hoger brengt. Vrijdag en zaterdag zullen de selectiewedstrijden gereden worden om zondag te mogen strijden in de finale.

Jumping Boechout staat niet alleen bekend als sportief event maar biedt ook heel wat randentertainment aan zoals shows, naturaprijzen, gin tonic bar, eet- en reclamestandjes, animatie voor de allerkleinsten en ga zo maar door.

Hopelijk mogen wij weerom rekenen op jullie talrijke aanwezigheid. Wij zijn er alleszins klaar voor en kijken er alvast naar uit!

Neem gerust een kijkje op onze gloednieuwe website voor meer informatie.