Christophe Leutenez schrijft de Grote Prijs van de WVUR op zijn naam

Jumping
24 mei 2019
Door Horseman Kristof

Voormalig Belgisch kampioen Young Riders Christophe Leutenez heeft op de WVUR concours bij Stoeterij Deloof de Grote Prijs gewonnen!

In deze 1m25 hoge Grote Prijs won Leutenez met Levi's Girl Z. Zij verwezen Pieter De Brabandere naar de tweede plaats met Cadiz M. Tom Camerlijnck en Bonbon behaalden een derde plaats. De top vijf werd vervolledigd met Giovanni Quaghebeur (Gomez) en Maxim Tanghe (Ematerma).

Benny Van De Walle won de 1m20 reeks met Maxima van 't Goemanshof. Nadege Taveirne (Up To Sky Des Puys) en Matthias Demeulemeester (Jasmine van de Koutermolen) namen plaatsen twee en drie voor zich. Bij de 7-jarigen won Tom Camerlijnck met Helios Vdt. Sarah Verhamme en Deauville Brimbelle Z wonnen bij de 6-jarigen.

Daarnaast stond ook het Amazone kampioenschap bij Stoeterij Deloof op het programma. Het goud was voor Joyce Jonckheere en Giglo van het Laageind Z. De zilveren medaille was voor Emma Gilgemyn en Double Jump Wonderland. Jolien Rambour en Ivanhou van de Ronevallei gingen naar huis met de bronzen medaille.

Klik hier voor de uitslagen.