Britse winnaar in de Grote Prijs van Opglabbeek

Jumping
06 dec 2017
Door Horseman Kristof

In het Sentower Park werd het voorbije weekend de tweede manche van de Animo Cup afgewerkt. Op zaterdagavond kregen we een internationaal podium te zien in de 1m40 hoge Grote Prijs. In een barrage met elf combinaties ging de overwinning naar Graham Gillespie en Andretti. Zij verwezen Bernardo Alves en Cindoctro naar de tweede plaats. Alves werd ook nog vijfde met El Torreo de Muze. Voor Isaak Hall en Conrad was er een derde plaats. Charlotte Spaas Levallois en Eblesse klasseerden zich op de vierde plaats.

Vice-Belgisch Junioren kampioen Kobe Hendrix won de 1m35 reeks met Galoubet Fravanca. Brecht Goossens (Vantast) en Isaak Hall werden tweede en derde. Alain Gilson en Vipreska wonnen de Speedclass. In deze 1m30 reeks waren zij sneller dan Sam Polleunis (Gentleman) en Kim Colaers (Lanou).

Dominic Webb en Alvatore schreven zondagnamiddag de Small GP (1m25) op hun naam. Het duo was net iets sneller dan Laurie Leonard en Record. Johny Geusens en Gazelle zagen we terug op de derde plaats. Geusens en Gazelle wonnen dan wel weer de 1m20 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.