Britse en Nederlandse overwinningen in het Sentower Park

Jumping
09 dec 2018
Door Horseman Kristof

De 1m40 hoge ochtendrubriek op de twee sterren wedstrijd van Opglabeek kreeg wegens het grote aantal starters opnieuw twee aparte klassementen.

In de ene reeks was het de Brit Matthew Sampson die met zijn tijd van 25:79 seconden overduidelijk de snelste was. Hij won met de 10-jarige merrie Doriena (v. Cardento). De tweede plaats was voor Italië met Giampiero Garofalo en Festinov (v. Ustinov) met een tijd van 28:82 seconden. Op de derde plaats kregen we de Zweed Douglas Lindelow met de Toulon dochter Jezebel.
Gilles Detry sprong naar de vierde plaats met de 8-jarige BWP'er Catwalk Kobe of Ballmore (v. Chacco Blue). Als 4-jarige werd Kobe nog Belgisch kampioen in Gesves met Chaouki Rijnders in het zadel. Angelica Augustsson Zanotelli en Nintender Star (v. Nitender) eindigden op de vijfde plaats.

De andere reeks reeks kwam op naam te staan van de Nederlander Sander Geerink en Donner IK (v. Deauville van T&L). Geerink werd ook nog vijfde met Grenoble DN. Victor Bettendorf (Sorbier Blanc) en Justine Tebbel (Jack Daniels) vervolledigden de top drie. Op de vierde plaats kregen we Dries Dekkers met Hippos van de Rostal.

Klik hier voor de uitslagen.