Belgische overwinning dankzij Viktor Morssinkhof

Jumping
16 nov 2018
Door Horseman Kristof

De tweede dag van de CSI Youth concours in Opglabbeek leverde opnieuw verschillende Belgische klasseringen en overwinningen op.

Zo won Viktor Morssinkhof de 1m15 rubriek voor Chlidren met Bubsylon. Robbe Van Boxstael en zijn nieuwste aanwinst, Elle De Laubry eindigden op de vierde plaats. Elle won enkele jaren geleden in Mechelen nog de Grote Prijs van de U25 competitie met André Reichmann. 

Lio Lamers en Zomerfee van de Broekkant klasseerden zich in de 1m35 rubriek op een tweede plaats. Jinse van der Haegen werd vierde met Babeloub vh Roelhof Z. Van der Haegen werd ook nog derde in de 1m25 proef met Dusty. Voor Marthe Heudens en Luka S was er een zesde plaats. 

In de U25 competitie sprong Alexander Housen naar een vierde plaats met Fire. In deze 1m35 proef was er voor Pieter Clemens en Caldero een vijfde plaats. Camille Demolie werd zevende met Kalinka van 't Heike voor Simon Prouvé en Lord Prova.
Max Sebrechts en Cacacha van het Schaeck waren de beste Belgische combinatie in de 1m45 proef met een vierde plaats. Clemens (Quintini) en Prouvé (Kamira Prova) namen plaatsen vijf en zes voor hun rekening. 

Klik hier voor de uitslagen.