Arnaud Gaublomme op één en twee in de Grote Prijs van de HROV

Jumping
22 mei 2018
Door Horseman Kristof

Arnaud Gaublomme was de ruiter in vorm tijdens de HROV wedstrijd bij DW Stables in Dendermonde. Met Corale van 't Glemhof Z won hij de Grote Prijs. Hij werd ook nog tweede met Catch Me van 't Glemhof Z. Anouk De Proft en Eleonore Blue behaalden een derde plaats. Voor Wouter Dierickx en Havanna van 't Hofke was er een vierde plaats. Amber Bogaert reed D-Armel van 't Kamerveld naar de vijfde plaats.

In de 1m20 reeks liet Geoffrey Cobbaut zien dat hij er terug staat na zijn lange revalidatie. Hij won deze reeks met ID 1. Eliah Pieters behaalde bij zijn buren van DW Stables een tweede plaats met Karnivale van 't Klavershof. Joke Van Inderdael reed Dagano van den Achterste Dries naar de derde plaats.
De andere 1m20 rubriek kwam op naam te staan van organisator Thomas De Wit en Daiquieri van de Moortelshoeve. Plaatsen twee en drie gingen naar Cobbaut (ID 1) en Amber Bogaert (World Top van de Steenberg).

Niki Geenens zegevierde in de 1m15 reeks met Gazelle van de Vaelenberg. Koen De Waele werd tweede met Simpy Magic Kdw Z. Stephanie Storms en Just Daddy P behaalden een derde plaats. 
Joke Van Inderdael (Dagano van den Achterste Dries) en Anke Duerinck (Hilton vd Heikant) wonnen de 1m10 reeksen.

Klik hier voor de uitslagen.