Ann Florence Noppe wint de BWP proef voor 6-jarigen met Milona vh Speienhof

Jumping
28 sep 2018
Door Horseman Kristof

Drie dagen lang zijn er op de vijf sterren wedstrijd van Waregem proeven voor jonge BWP paarden. Vandaag was het de beurt aan de 6-jarigen die hun kwaliteiten mochten tonen. In deze 'Prijs Euro Horse powered by Emerald' ging de overwinning naar de West-Vlaamse amazone Ann Florence Noppe. Met Milona vh Speienhof (v. Chopard VDB Z) won zij deze proef in een tijd van 30:19 seconden. Vh Speienhof is de fokkerij van Alain en Roger Deprez.

Joren Maes en M'Orange M, een zoon van proefsponsor Emerald van 't Ruytershof, werden tweede in 30:36 seconden. Ann Carton Grootjans behaalde een derde plaats met Malissa de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). Malissa is een halfzus van de voor BWP goedgekeurde hengsten Fantomas de Muze en Lector vd Bisschop.

Jelle Limbourg, die momenteel aan het werk is op de twee sterren wedstrijd van Bonheiden, zakte naar Waregem af om met Moreno vd Bosspar (v. Edjaz van 't Merelsnest) een vierde plaats te behalen. Koen Cerpentier en Mikado van d'Abelendreef (v. Eldorado van de Zeshoek) eindigden op de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag